Tervetuloa Kapen kokkikouluun! Illan aikana valmistetaan
– Paahdettua fenkolia, avocadohummusta, tomaattisalaattia ja harissavinegrettiä
– Sitruuna-salvia “pastaa” parmesania ja rapeaa kanankoipea
– ”Eton Mess” kiiviä, mansikoita, marenkia ja vaniljamoussea
Kokkikouluun mahtuu sata osallistujaa, mutta yhden linkin takana samassa keittiössä voi kokkailla useampikin henkilö.
Sitovat ilmoittautumiset to 11.1. klo 15 mennessä. Ilmoittautuminen alkaa to 14.12. klo 18!
Kape lähettää ilmoitettuun sähköpostiin osallistumislinkin YouTube-livetapahtumaan.
Alueyhdistys lähettää osallistujille listan tarvittavista raaka-aineista, tarvikkeista ja viinisuosituksista ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.